سید مصطفی تاج زاده

چهارشنبه, 18 بهمن 1396 ساعت 22:45

گفتگو با سيد مصطفی تاجزاده

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

گفتگو با سيد مصطفی تاجزاده


راهبرد ما در سوریه می بایست از همان ابتدا جلوگیری از بروز جنگ می‌بود، نه دفاع از بشاراسد و حفظ او به هر قیمت، ولو به بهای نابودی سوریه و تحمیل هزینه های کمرشکن به ایران و گسترش نزاع شیعه و سنی.

✅ یکی از دلایلی که من به روحانی رای دادم، این بود که فساد در این دولت به محض وقوع آشکار می‌شود و خود این مساله موجب کاهش فساد می‌شود، البته اگر همه به گوش باشیم.

✅ بهترین راهبرد آن است که ما همزمان هم بر ائتلاف و همکاری و حمایت خود از دولت تاکید کنیم و هم بر ماهیت و هویت اصلاح‌طلبانه خود پافشاری نماییم. یعنی اصلاحات را برای جامعه در دو بعد سلبی و ایجابی تعریف کنیم و اینکه ما در هر شرایطی فقر و فساد و تبعیض و رانت و رشوه و جنگ و انسداد و سرکوب را محکوم می کنیم . از آن سو طرفدار ایران برای همه ایرانیان هستیم و از حقوق هر ایرانی صرف نظر از عقیده، سلیقه و باورهایش دفاع می‌کنیم.

✅ در هر موضوعی که افکار عمومی بتواند خود را در معرض نمایش بگذارد، حرف اول و آخر را خواهد زد. به همین دلیل نیز اقتدارگراها می‌کوشند مانع بروز و ظهور این پدیده شوند. انتخابات این امکان را از آنها می گیرد.

✅ سیاست‌ورزی‌ در ایران عمدتاً مردانه و شیعی است . توزیع مناصب هم ناعادلانه است. یعنی چند استان هستند که بیشترین کادر را در حکومت دارند و متاسفانه این وضع دائم بازتولید می شود. یک دلیل آن ضعف احزاب و نظام حزبی ماست.

✅ یکی از کارکردهای احزاب برخلاف آنچه اقتدارگراها می گویند این است که عنصر حزبی بی گدار به آب نمی زند و هماهنگ با حزبش عمل می‌کند و معمولا در اجتماعات و تظاهرات غیرحزبی شرکت نمی کند. معمولاً هم حزب متعهدانه تر از یک نفر عمل می کند. خوشبختانه حزبی عمل کردن کم کم دارد تبدیل می شود به یک ضرورت .

✅ رخداد مهم پس از انتخابات اخیر آن است که اصول‌گرایان دارند در رفتار و گفتار خود تجدید نظر می‌کنند و می گویند که ما در سه چهار حوزه از اصلاح‌طلبها عقب افتاده ایم و برای پیروزی در انتخابات باید برای این موارد فکر کنیم.

✅ در ابتدای انقلاب خانم گرجی توانست به اولین مجلس خبرگان تدوین قانون اساسی راه یاید. امروز وضع به جایی رسیده است که سخنگوی شورای نگهبان می‌گوید برخی فقها درباره ی ولایت و وزارت زنان ابهاماتی دارند. البته جرات ندارد بگوید شورای نگهبان مخالف وزارت و وکالت زنان است.

✅ حصر برای اقتدارگرایان چنان پرهزینه شده است که اخیراً به این دروغ متوسل شده‌اند که ما، یعنی اقتدارگراها خواهان رفع حصریم و اصلاح‌طلبان مانع آنند و از این طریق نان می‌خورند. پاسخ من به آنها یک جمله است: اگر براستی ما مخالفیم و شما موافق، به چه دلیل حصر را ادامه می‌دهید؟ طبق منطق خود باید هرچه سریع تر حصر را برچینید تا نان ما نیز آجر شود. واقعیت آن است که آنان از این جهت نگرانند که می‌دانند رفع حصر، به معنای آن است که فضای امنیتی خاتمه می یابد و ما وارد دوره نوینی می شویم.

✅ یکی از اتفاقات خوب این است که ما مجبور شده ایم دور حکومت را خط بکشیم؛ چون می‌دانیم دیگر ما را راه نمی‌دهند. پس همه‌ی توانایی‌ خود را در جامعه مدنی بکار می گیریم. نمونه‌ش اینکه من به راحتی می‌توانم با شما دانشجویان جلسه بگذارم در حالی که در دوره‌ی اصلاحات به علت مشغله کاری نمی‌توانستم .

@MostafaTajzadeh

خواندن 2793 دفعه

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.